• Διεθνής
  Παραγωγός Καλίου

  Η K+S KALI GmbH είναι μια
  γερμανική εταιρεία με μακρά
  παράδοση στην εξόρυξη καλίου
  και μια από τις διεθνώς
  κορυφαίες παραγωγούς καλίου.

  Διεθνής
  Παραγωγός Καλίου

 • Η δέσμευσή μας για
  Καθαρό Περιβάλλον

  Χρησιμοποιούμε στις εγκαταστάσεις
  μας, τελευταίας τεχνολογίας διύλισης και
  μετατρέπουμε τα ακατέργαστα
  εξορύξιμα άλατα σε προϊόντα
  υψηλής ποιότητας προς όφελος
  των ανθρώπων, των ζώων και
  των φυτών.

  Η δέσμευσή μας για
  Καθαρό Περιβάλλον

 • Ιδανικές λύσεις
  στον εφοδιασμό

  Με πλοία ή τρένα – παραδίδουμε
  τα προϊόντα μας στην ώρα
  τους και με φροντίδα για το
  περιβάλλον, στους πελάτες
  μας σε όλο τον κόσμο.

  Ιδανικές λύσεις
  στον εφοδιασμό

 • Γνωρίστε την
  K+S KALI μέσω
  του YouTube

  Ανακαλύψτε μέσα από μια
  σειρά βίντεο που εξηγούν τον
  τρόπο δουλειάς μας κάτω
  από την γη!

  ›› περισσότερα

  Γνωρίστε την
  K+S KALI μέσω
  του YouTube

 

Σχετικά με την K+S KALI

Η K+S KALI GmbH με έδρα στο Kassel, κάνει εξόρυξη ακατέργαστων αλάτων που περιέχουν κάλιο, μαγνήσιο και θείο από έξι ορυχεία της στη Γερμανία. Αυτά χρησιμοποιούνται για να παράγουν ένα ευρύ φάσμα ειδικών λιπασμάτων και επίσης προϊόντα υψηλής καθαρότητας για πολλές διαφορετικές τεχνικές, βιομηχανικές και φαρμακευτικές χρήσεις. Η K+S KALI GmbH είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές στον κόσμο προϊόντων καλίου και μαγνησίου. Η εταιρεία ανήκει στο Όμιλο της K+S και απασχολεί περίπου 8.000 εργαζόμενους.

Κάλιο και Μαγνήσιο –Τα Άλατα για τη Ζωή

Χωρίς τα ορυκτά καλίου και μαγνησίου, η ζωή σε αυτόν τον πλανήτη δεν θα ήταν δυνατή. Η K+S KALI GmbH εξορύσσει αυτά τα πολύτιμα άλατα από μεγάλα βάθη (εναποθέσεις κοιτασμάτων) και τα μετατρέπει σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων:

Μοναδικά κοιτάσματα για προϊόντα υψηλής ποιότητας

Με μια ιστορία πάνω από 125 χρόνια, η K+S KALI GmbH έχει περισσότερη εμπειρία από όλους τους ανταγωνιστές της, όταν πρόκειται για την εξόρυξη και την επεξεργασία αλάτων -καλίου. Τα μοναδικά κοιτάσματα, τα οποία επιπλέον του καλίου (sylvinite και carnallite) περιέχουν επίσης ενώσεις μαγνησίου όπως κιζερίτη, παρέχουν πολύτιμες φυσικές πρώτες ύλες. Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN ISO 9001 ff, και τα άλατα υψηλής καθαρότητας για προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης και διατροφής επιπροσθέτως έχουν ελεγχθεί από τις αρμόδιες αρχές και τους διεθνείς οργανισμούς, σύμφωνα με τα GMP πρότυπα. Ως εκ τούτου, εμείς εγγυόμαστε προϊόντα υψηλής ποιότητας - "Γερμανικής Παραγωγής".

Σχετικά με την K+S

Η K+S είναι μια διεθνής εταιρεία πόρων. Εξορύσσουμε και επεξεργαζόμαστε ορυκτές πρώτες ύλες για περισσότερα από 125 χρόνια. Τα προϊόντα που παράγουμε από αυτές χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο στον τομέα της γεωργίας, των τροφίμων, της οδικής ασφάλειας και αποτελούν σημαντικά συστατικά σε πολλές βιομηχανικές διαδικασίες. Το κάλιο και το αλάτι αποτελούν αναπόσπαστα θρεπτικά συστατικά για τον συνεχώς αυξανόμενο και ολοένα και πιο ευημερούντα παγκόσμιο πληθυσμό που αγωνίζεται για ένα υψηλότερο βιοτικό επίπεδο. Αυτό θα οδηγήσει σε αύξηση της κατανάλωσης των ορυκτών πόρων. Εμείς εξυπηρετούμε την προκύπτουσα αύξηση της ζήτησης από τις μονάδες παραγωγής στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και τη Νότια Αμερική, καθώς και μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου διανομής. Η K+S είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός αλατιού στον κόσμο και ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές καλίου σε όλο τον κόσμο. Με περισσότερους από 14.000 εργαζόμενους, η K+S κατά το οικονομικό έτος 2016 σημείωσε έσοδα περίπου 3,5 δις € και ΕΒΙΤ των € 229.000.000. Μάθετε περισσότερα για την K+S στο www.k-plus-s.com.

Επιλέξτε μια ιστοσελίδα

Η K+S KALI παγκοσμίως