Prospektus rendelés

1. Kérjük válasszon az alábbi kiadványokból

Az ásványi trágyákhoz kapcsolódó szaktudásunkat tájékoztató jellegű prospektusokban összefoglalva tárjuk Ön elé. Ezek a kiadványok számos országban és sok nyelven elérhetők. Prospektusaink PDF-formátumban letölthetők, vagy a K+S KALI GmbH-tól ingyenesen is megrendelhetők.

Fontos: a kiadványok kiválasztása és megrendelése csak országként külön-külön lehetséges. Eljárástechnikai okok miatt prospektusaink egyszerre több országban történő megrendelése nem lehetséges.

Szíves megértésükre számítva kérjük, hogy egy magánszemélynek egy bizonyos kiadványból legfeljebb 99 példányt küldünk. Különleges igények a megrendelési formanyomtatvány alatti mezőben jelölhetők meg.

Magyarországra az alábbi kiadványokat ajánljuk Önnek:

ESTA® KIESERIT – TURBÓ FOKOZATRA KAPCSOL (DIN long)

Szeretné terméshozamait tartósan növelni, a kijuttatott tápanyagok hatékony hasznosulásának szem előtt tartásával? Most a legfontosabb információkat – praktikus, egyetlen szempillantással áttekinthető.


Tápanyag-határozó zsebkönyv

Képes zsebkönyv fobb termesztett növényeink tápelem-hiánytüneteirol


K+S KALI ásványi trágyák (DIN long)

Ez az összefoglaló kiadvány rövid leírást tartalmaz a K+S KALI GmbH által gyártott valamennyi kálium és magnézium műtrágyáról.


Korn-Kali® (DIN long)

Ez a termékleírás bemutatja a Korn-Kali használatának előnyeit és alkalmazásának lehetőségeit a főbb szántóföldi növényeknél.


Patentkali® (DIN long)

Ez a termékleírás bemutatja a K, Mg és S tartalmű műtrágya tulajdonságait és főbb felhasználási lehetőségeit


AZ EPSO TERMÉKEK – LEVÉLTRÁGYÁZÁS SIKERESEN (DIN A4)

Magnézium és kén a minőség növeléséhez – vízoldható levéltrágyák minden igényre.


Kiváló gyümölcsminőség (DIN A4)

Ez a kiadvány ajánlásokat tartalmaz a K, Mg és S használatára vonatkozóan, kiemelten a K+S KALI műtrágyák gyümölcstermesztésben történő felhasználását illetően.


Minőségi szőlőtermesztés (DIN A4)

Ez a kiadvány ajánlásokat tartalmaz a K, Mg és S használatára vonatkozóan, kiemelten a K+S KALI műtrágyák szőlőtermesztésben történő felhasználását illetően.


Szántóföldi növények
Információk a szántóföldi növények kálium-, magnézium-, kén- és mikroelem-trágyázásához
(DIN A4)

A szántóföldi növények, mint a gabonafélék, a kukorica, a repce, a napraforgó, és a burgonya, magas igényt támasztanak a tápanyagellátással szemben. Figyelemmel a termésmennyiségre, a minőségre és a növények egészségi állapotára bemutatásra kerül, az okszerű tápanyagellátás a kálium, a magnézium, a kén és a mikroelemek esetében.


Kiváló zöldségminőség (DIN A4)

Ez a kiadvány ajánlásokat tartalmaz a K, Mg és S használatára vonatkozóan, kiemelten a K+S KALI műtrágyák zöldségtermesztésben történő felhasználását illetően.Kérjük válasszon weboldalt

A K+S KALI GmbH világszerte