• Nemzetközileg elismert
  kálisó előállító

  A K+S régi kálisó
  bányászati hagyományokkal
  büszkélkedő német vállalat,
  egyike a világ vezető kálisó
  előállítóinak.

  Nemzetközileg elismert
  kálisó előállító

 • Tisztasági törvényünk

  A legkorszerűbb feldolgozó
  létesítményeinkben finomítjuk
  a bányákból kitermelt nyers
  sókat, hogy azok emberi
  fogyasztásra, állatok takarmányozására
  és növénytáplálásra szolgáló
  prémium termékekké váljanak.

  Tisztasági törvényünk

 • Tökéletes logisztika

  Legyen szó uszályos vagy vasúti
  szállításról – valamennyi termékünket
  határidőre és környezetbarát
  módon juttatjuk el Vevőinknek
  világszerte.

  Tökéletes logisztika

 • Keressen minket a
  YouTube-on: K+S KALI

  A földalatti világ izgalmas
  videói és érdekes klipek
  várnak Önre!

  ›› bővebben

  Keressen minket a
  YouTube-on: K+S KALI

 

K+S-ról

A német, Kassel-i székhelyű K+S kálium-, magnézium- és kéntartalmú természetes sók kitermelésével foglalkozik hat németországi bányájában. Ezekből állítja elő különleges ásványi trágyáinak széles választékát, valamint sokrétű technikai és ipari, illetve gyógyszergyártási célra használt alapanyagait. A K+S a kálium- és magnéziumtermékek terén a világ egyik vezető gyártója. A K+S csoporthoz tartozó vállalat több mint 8.000 munkatársat foglalkoztat.

Kálium és magnézium – az élet sói

Kálium- és magnéziumásványok nélkül nem lenne élet a Földön. A K+S ezeket az értékes nyerssókat hozza felszínre földalatti bányáiból és ezekből állítja elő széles termékválasztékát:

 • Ásványi trágyáink a növények táplálásán keresztül segítenek a világ egyre növekvő lakosságának élelmezésében.
 • Gyógyszerészeti tisztaságú sóink a gyógyszeripar fontos alapanyagai.
 • Az emberi táplálékok és állati takarmányok kiegészítőjeként használt sóink a földkerekség egészének nélkülözhetetlen ásványi anyagokat biztosítanak.
 • Ipari célú felhasználásra készülő termékeink szerte a világon jelentős mértékben járulnak hozzá a biztonság, a fejlődés és a jólét megteremtéséhez.

Egyedülálló adottságú lelőhelyeink garantálják termékeink lehető legkiválóbb minőségét

A 125 évre visszatekintő történelmének köszönhetően a K+S a káliumsók kitermelése és finomítása terén a világon a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik. Egyedülálló adottságú lelőhelyeinken értékes természetes nyerssók találhatók. A káliumtartalmú ásványok - a szilvinit és a carnallit - mellett olyan magnéziumvegyületeket is tartalmaznak, mint a kiezerit vagy a keserűsó. Termékeink a DIN EN ISO 9001ff. szabvány szerint minősítettek. Ezen túlmenően rendkívüli tisztaságú, az egészségmegőrzésben és a táplálkozás során használt sóinkat a hatóságok és nemzetközi intézmények is auditálják a „jó gyártási gyakorlat” (Good Manufacturing Practice – GMP) direktíva előírásai szerint. Ez a garancia „Made in Germany“ termékeink lehető legjobb minőségére.

Üdvözli a K+S

A K+S vevő-központú, ásványi eredetű termékek önálló szállítója az Agriculture, az Industry, a Communities és a Consumers számára és aki az kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredményét – EBITDA - 2030-ig 3 milliárd € összegre kívánja növelni. Több mint 14.000 munkatársunk segít a gazdáknak a világ népességének élelmezésében, olyan megoldásokat ajánlva, amelyek az ipart mozgásban tartják, a fogyasztók mindennapi életét gazdagabbá teszik és télen is gondoskodnak a biztonságról. Az ásványi termékek iránti egyre növekvő igényt európai, észak- és dél-amerikai bányáinkból, valamint világméretű forgalmazói hálózatunkból tudjuk kielégíteni. Törekszünk a fenntarthatóságra, mert tisztában vagyunk az emberekkel, környezetünkkel, a közösségekkel és a gazdasági élet szereplőivel szembeni felelősségünkkel azokban a térségekben, amelyekben tevékenykedünk. Tudjon meg többet a K+S-ről: www.kpluss.com honlapon olvashat.

Kérjük válasszon weboldalt

A K+S KALI GmbH világszerte